Oog voor detail
en een betrokken klant:
ons recept voor meerwaarde

Door de toekomstgerichte visie van Artevelde die alle projecten verbindt, kan ons huidig aanbod jou ongetwijfeld al verleiden. Een persoonlijke aanpak waar geluisterd wordt naar de eisen, de vragen en de voorkeuren van de klant staat centraal. Immers, niet Artevelde Vastgoed & Bouw woont in het toekomstige project, maar wel de klant die er zijn persoonlijke toets aan wil geven. Met een goede samenwerking en opvolging leveren we de mooiste resultaten.

Wie zijn wij?

Artevelde Vastgoed & Bouw is een projectontwikkelaar gevestigd in Gent. Enerzijds bouwt Artevelde volledige woningen op maat van de klant met een duurzame, ecologische en innovatieve visie. Anderzijds bieden ze nieuwbouwpanden of totale renovaties aan die in lijn liggen met hun hoge eisen over kwaliteit, duurzaamheid, ecologie en energiezuinigheid.

Een zoektocht naar de raakpunten

Er zijn tal van typische dilemma’s die aan bod komen bij een project: welk materiaal kiezen we om uitstraling te geven zonder in te boeten aan kwaliteit? Kunnen persoonlijke 'touches' de strakke lijnen slim doorbreken? En waar? In overleg en met een goede communicatie onderling vinden we aandachtspunten met jouw voorkeuren. Dit resultaat dan in een aantrekkelijke woning, waar wonen écht leuk wordt.

Hoe pakken we het aan?

Een persoonlijke aanpak is essentieel. Niet wij, maar de klant zal er in wonen. Hier zijn we bewust van. Daarom wordt er geluisterd naar de eisen, vragen en voorkeuren. Deze staan centraal bij het bouwen of afwerken van je nieuwbouwproject.

 • Modern
  Iedereen verdient een mooie huis. Daarom streven we naar betaalbare, maar ook modern afgewerkte woningen. Wat moeten we meer hebben als we aangenaam en ergonomisch kunnen wonen.
 • Duurzaam
  Duurzaamheid is een belangrijk thema. Met iedere kleine bijdrage kunnen we het verschil maken. We zijn bewust van de maatschappelijke belang, daarom krijgt duurzaamheid een hoog prioriteit.
 • Hoge kwaliteit
  Samen met onze partners werken we aan vernieuwende oplossingen met oog op hoge kwaliteit en standaarden. We streven ernaar om onze nieuwbouwwoningen betaalbaar te houden zonder aan kwaliteit te moeten afstaan.
 • Energiezuinig
  We investeren fors in energiebesparende maatregelen. Onze bijna-energieneutrale woningen zijn uitgerust met innovatieve investeringen en goede isolatie waardoor je het direct al zien in je portemonee.

De waarden van Artevelde Vastgoed & Bouw zijn geen holle woorden. Als we een project modern en van hoge kwaliteit noemen, dan ziet u het aan de afwerkingsgraad bij elk detail. Duurzaam en energiezuinig? Dat merkt u aan de facturen de komende jaren. Als onze expertise een raakpunt vindt met uw smaak, is het project geslaagd.