Aanbod

Door de toekomstgerichte visie van Artevelde die alle projecten verbindt, kan ons huidig aanbod u ongetwijfeld al verleiden.

EEN ZOEKTOCHT NAAR RAAKPUNTEN

Ook bij dit project komen de typische dilemma’s aan bod: welk materiaal kiezen we om uitstraling te geven zonder in te boeten aan kwaliteit? Kunnen erg persoonlijke toetsen de strakke lijnen slim doorbreken? En waar? Met de nodige kennis vonden we moeiteloos raakpunten met de voorkeuren van de klant met een in het oog springende woning als resultaat.

BOUWEN IN STIJL

Hier koos de klant samen met Artevelde voor strakke, moderne lijnen met hoge contrasten. De materialen werden gekozen op basis van duurzaamheid en geven extra cachet aan de woning.

  • Modern
  • Duurzaam
  • Hoge kwaliteit
  • Energiezuinig
Zoals u ziet bij dit project zijn de waarden van Artevelde Vastgoed & Bouw geen holle woorden. Als we een project modern en van hoge kwaliteit noemen, dan ziet u het aan de afwerkingsgraad bij elk detail. Duurzaam en energiezuinig? Dat merkt u aan de facturen de komende jaren. Als onze expertise een raakpunt vindt met uw smaak, is het project geslaagd.
Vragen staat vrij: na een kennismakend gesprek zitten alle partijen op dezelfde lijn.